Αναστολή διεξαγωγής εργαστηρίων/μαθημάτων με φυσική παρουσία (επείγουσα ενημέρωση)

29 Οκτωβρίου 2020Φοιτητικά Θέματα

Αγαπητές/οι Φοιτητές,

Δεδομένης της συνεχούς επιδεινούμενης επιδημιολογικής κατάστασης λόγω κορωνοϊου, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση για τη μέγιστη δυνατή διασφάλιση της υγείας όλων.

Είναι πλέον γεγονός ότι έχουμε ήδη επιβεβαιωμένα κρούσματα μεταξύ των φοιτητών μας καθώς και φοιτητές που έχουν έρθει σε επαφή με επιβεβαιωμένο κρούσμα και οι οποίοι προς τιμήν τους μας ενημέρωσαν, επιτρέποντας να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα απολύμανσης και ιχνηλάτησης αλλά και αποτρέποντας νέα διάδοση.

Με βάση τα νέα δεδομένα και σε αναμονή νεότερων οδηγιών αναστέλλεται προσωρινά η διεξαγωγή των εργαστηρίων/μαθημάτων με φυσική παρουσία. Τα μαθήματα/εργαστήρια θα πραγματοποιηθούν διαδικτυακά και θα λάβετε σχετική ενημέρωση από τους διδάσκοντες.

Θα παρακαλούσαμε όλους σας να ενημερώνετε άμεσα τον υπεύθυνο COVID -19 του Τμήματος, κ. Γ. Βουρλιά, Αναπλ. Καθηγητή (gvourlia@auth.gr) και τον Πρόεδρο του Τμήματος (melas@auth.gr) στην περίπτωση που είστε επιβεβαιωμένο κρούσμα ή υπάρχει επιβεβαιωμένο κρούσμα στο στενό περιβάλλον σας. Η ενημέρωση είναι εμπιστευτική, είναι πράξη ευθύνης έναντι όλων μας, ενώ θα διευκολύνεται κατ’ εξαίρεση η αναπλήρωση τυχόν απουσιών σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο Πρόεδρος του Τμήματος Φυσικής
Δημήτριος Μελάς, Καθηγητής


© 2018 ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΠΘ.