Πρόσβαση στο Τμήμα Φυσικής

Οι κεντρικές εγκαταστάσεις του Τμήματος Φυσικής και η Γραμματεία βρίσκονται στο κτιριακό συγκρότημα της Σχολής Θετικών Επιστημών, στη ΒΑ γωνία της πανεπιστημιούπολης του ΑΠΘ (διασταύρωση οδών Αγίου Δημητρίου και Εθνικής Αμύνης), στο κέντρο της πόλης.  Στην είσοδο του κεντρικού κτιρίου υπάρχει θυρωρός για περισσότερες πληροφορίες.

Ο Οργανισμός Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης εξυπηρετεί την περιοχή με μεγάλο αριθμό λεωφορειακών γραμμών. Επίσης, περισσότερες πληροφορίες για τους τρόπους πρόσβασης στο ΑΠΘ είναι διαθέσιμες από την κεντρική σελίδα του ΑΠΘ ή στο τηλέφωνο +30 2310 996000.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ

Το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης "Μακεδονία", απέχει 16 χιλιόμετρα από το ΑΠΘ. Η πρόσβαση από το κέντρο της πόλης προς το αεροδρόμιο και αντίστροφα είναι δυνατή με μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία ΟΑΣΘ) και ταξί. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του αεροδρομίου ή στο τηλέφωνο +30 2310 985000.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΡΑΙΝΟ

Ο επιβατικός σιδηροδρομικός σταθμός βρίσκεται στην αρχή της οδού Μοναστηρίου. Απέχει 3 χιλιόμετρα από το ΑΠΘ και η πρόσβαση μπορεί να γίνει με μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία ΟΑΣΘ) και ταξί. Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΑΕ ή στο τηλέφωνο 14511.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ

Υπάρχει τακτική σύνδεση με υπεραστικά λεωφορεία με όλες τις πόλεις της Ελλάδας και κάποιες πρωτεύουσες γειτονικών κρατών. Ο κεντρικός σταθμός βρίσκεται 5 χιλιόμετρα δυτικά του κέντρου της πόλης. Περισσοτερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Σταθμού Μακεδονία.

 

    © 2018 ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΠΘ.