Διημερίδα

4o Φοιτητικό Συμπόσιο Θεωρητικής Φυσικής της Θεσσαλονίκης - ΘεSSTP

22 Δεκ 2021ΕΩΣ23 Δεκ 2021Αίθουσα Α31, Τμήμα Φυσικής ΑΠΘ

Μερικοί από τους καλύτερους φοιτητές του Τμήματος Φυσικής του ΑΠΘ επιλέγουν να σπουδάσουν Θεωρητική Φυσική. Οι περισσότεροι από αυτούς συνεχίζουν τις μεταπτυχιακές τους σπουδές στο εξωτερικό με ιδαίτερη επιτυχία.  

Στο Σπουδαστήριο Θεωρητικής Φυσικής, θέλοντας να διατηρήσουμε ζωντανή την σχέση μας με τους νέους ερευνητές που ξεκίνησαν τις σπουδές στους από το Τμήμα Φυσικής του ΑΠΘ ξεκινήσαμε από το 2018 την οργάνωση των Χριστουγεννιάτικων Φοιτητικών Συμποσίων Θεωρητικής Φυσικής για Φοιτητές.

Στα συνέδρια αυτά, πρώην φοιτητές μας που πραγματοποιούν μεταπτυχιακές σπουδές ή διδακτορικές διατριβές στο εξωτερικό παρουσιάζουν την έρευνα τους και μοιράζονται με εμάς και με τους σημερινούς φοιτητές του Τμήματος Φυσικής τις καινούργιες επιστημονικές τους εμπειρίες. Από εμάς λαμβάνουν χρήσιμη  επανατροφοδότηση για την σημερινή ακαδημαϊκή κατάσταση στην Ελλάδα και ειδικότερα στο ΑΠΘ.

To 4o Φοιτητικό Συμπόσιο Θεωρητικής Φυσικής της Θεσσαλονίκης (ΘεSSTP) θα πραγματοποιηθεί 22-23 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Α31 της ΦΜΣ του ΑΠΘ.


ΥΛΙΚΟ

© 2018 ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΠΘ.