Εγγραφές στο Γενικό Εργαστήριο/Εργαστηριακές Ασκήσεις Φυσικής
ΜΟΝΟ για φοιτητές παλαιοτέρων εξαμήνων

17 Σεπτεμβρίου 2023Φοιτητικά Θέματα

Προσοχή: Η ανακοίνωση αυτή ΔΕΝ αφορά τους πρωτοετείς φοιτητές!

Όσοι φοιτητές παλαιοτέρων εξαμήνων (3ο – 8ο και επί πτυχίω) χρωστούν το μάθημα “Γενικό Εργαστήριο Φυσικής” (παλαιού προγράμματος σπουδών) ή «Εργαστηριακές Ασκήσεις Φυσικής» (νέου προγράμματος σπουδών) του 2ου εξαμήνου, και έχουν εξεταστεί επιτυχώς στο εργαστήριο ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ, μπορούν να το παρακολουθήσουν κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο 2023-24.

Οι εγγραφές στο Εργαστήριο θα γίνουν ηλεκτρονικά, από την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 15/9/2023 στις 12:00 έως και την ΔΕΥΤΕΡΑ 25/9/2023 στις 13:00, μέσα από
την ιστοσελίδα του Τμήματος, με χρήση του ατομικού σας λογαριασμού (username / password) τον οποίο χρησιμοποιείτε για πρόσβαση στις νησίδες πληροφορικής του Τμήματος και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Τμήματος. Σε περίπτωση αδυναμίας εισόδου στο σύστημα, επικοινωνήστε με το υπολογιστικό κέντρο του Τμήματος (γυάλινο κτήριο, 4ος όροφος).

Τα τμήματα του εργαστηρίου θα γίνονται τις ημέρες σύμφωνα με το πρόγραμμα που αναφέρεται στην ιστοσελίδα εγγραφής στο εργαστήριο και θα ξεκινήσουν την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023 στον χώρο του Γενικού Εργαστηρίου Φυσικής (υπόγειο Σχολής Θετικών Επιστημών, κάτω από το κεντρικό Αμφιθέατρο “Εμπειρίκος”).

Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του εργαστηρίου θα δοθούν κατά το 1ο εργαστήριο.


Από το Εργαστήριο


ΥΛΙΚΟ

© 2018 ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΠΘ.