Εγγραφές στο Εργαστήριο Ηλεκτρονικής (Β΄ κύκλος)

07 Νοεμβρίου 2020Φοιτητικά Θέματα

Οι εγγραφές για την παρακολούθηση του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικής (Β΄ κύκλος) θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 11/11 (από τις 9:00πμ) και την Πέμπτη 12/11 (έως τις 10μμ) μέσω του συστήματος ηλεκτρονικής εγγραφής εργαστηρίων στην ιστοσελίδα του Τμήματος.

Μπορούν να εγγραφούν φοιτητές που τελείωσαν επιτυχώς το «Γενικό Εργαστήριο» και το «Εργαστήριο Ηλεκτρικών Κυκλωμάτων» έως και την περίοδο Σεπτεμβρίου 2020. Δεν έχουν δικαίωμα εγγραφής φοιτητές οι οποίοι γράφηκαν να το παρακολουθήσουν στον Α΄ κύκλο του τρέχοντος εξαμήνου και δεν το παρακολούθησαν χωρίς σοβαρό και τεκμηριωμένο λόγο. Ο επόμενος κύκλος λειτουργίας του εργαστηρίου θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του εαρινού εξαμήνου 2021.

Τα εργαστήρια του Β΄ κύκλου θα πραγματοποιηθούν από τις 23/11 και για 6 εβδομάδες συνολικά, έως το τέλος του εξαμήνου. Προγραμματίζονται να λειτουργήσουν 5 Τμήματα, ένα κάθε πρωί εργάσιμης ημέρας (10:00πμ-1:00μμ). Αρχικά θα είναι διαθέσιμα για εγγραφή 4 Τμήματα (Τρίτη  έως Παρασκευή), και εφόσον καλυφθούν οι θέσεις σε αυτά, θα ενεργοποιηθεί και το Τμήμα της Δευτέρας.

Σύμφωνα με τις σχετικές αποφάσεις της Πολιτείας για λειτουργία των πανεπιστημίων λόγω της πανδημίας, όλες οι διαδικασίες του εργαστηρίου θα γίνουν αποκλειστικά με τηλεκπαίδευση. Για το λόγο αυτό πριν την έναρξη των εργαστηρίων θα υπάρξουν 2 υποχρεωτικά μαθήματα (τηλεκπαίδευσης) για την χρήση του λογισμικού προσομοίωσης της λειτουργίας κυκλωμάτων (σε ώρα που θα ανακοινωθεί στους συμμετέχοντες). Το εργαστήριο θα συνεχίσει να πραγματοποιείται αποκλειστικά με τηλεκπαίδευση σε εφαρμογή των σχετικών αποφάσεων της πολιτείας, και εάν/όταν επιτραπεί η λειτουργία των εργαστηρίων με φυσική παρουσία, θα συνεχίσει με φυσική παρουσία.


© 2018 ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΠΘ.