Σεμινάριο ΠΜΣ Υπολογιστικής Φυσικής

Σπουδές και εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο και γιατί οι αποτυχημένες συνεντεύξεις για δουλειά είναι ο καλύτερος τρόπος να βρεις μία

20 Δεκ 202310:30Πλατφόρμα Zoom
Δρ. Θωμάς Πριμίδης
King's College, London

Για τρίτη ακαδημαική χρονιά (2023-2024) συνεχίζεται μια σειρά σεμιναρίων/διαλέξεων, από μέλη ΔΕΠ και ερευνητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος της Υπολογιστικής Φυσικής.

Η καθιέρωση των σεμιναρίων-διαλέξεων αποσκοπεί στην εξωστρέφεια του ΠΜΣ και ο κύριος στόχος είναι η επαφή των μεταπτυχιακών φοιτητών με ερευνητές που δουλεύουν σε σύγχρονα θέματα  της Φυσικής, Βιολογίας, Μαθηματικών κ.τ.λ αλλά και των εφαρμογών τους.

Οι διαλέξεις θα είναι γενικότερου ενδιαφέροντος αλλά, όταν αυτό είναι εφικτό, θα μπορούν να έχουν και προσανατολισμό σε διάφορες υπολογιστικές μεθόδους που είναι χρήσιμες στην σύγχρονη έρευνα.

Οι διαλέξεις θα γίνονται είτε δια ζώσης είτε με την βοήθεια του zoom και προφανώς θα είναι ανοικτές και στους προπτυχιακούς φοιτητές αλλά και στα υπόλοιπα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ κ.τ.λ.του Τμήματός μας και όχι μόνο.

Η 2η ομιλία για τη νέα ακαδημαική χρονιά με τίτλο:

Σπουδές και εργασία στο Ηνωμένο Βασίλειο και γιατί οι αποτυχημένες συνεντεύξεις
για δουλειά είναι ο καλύτερος τρόπος να βρεις μία

θα δωθεί την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023 στις 10:30 από Δρ. Θωμά Πριμίδη (King's College London).

Η ομιλία θα δωθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom μέσα από αυτόν τον σύνδεσμο.


ΥΛΙΚΟ

© 2018 ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΠΘ.