Σεμινάριο ΠΜΣ Υπολογιστικής Φυσικής

Σπουδές στη Σουηδία στο KTH Royal Institute οf Technology

27 Οκτ 202314:00Πλατφόρμα Zoom
Elina Charatsidou MSc
Ph.D. Student in Physics, Nuclear Engineering & Materials Science

Για τρίτη ακαδημαική χρονιά (2023-2024) συνεχίζεται μια σειρά σεμιναρίων/διαλέξεων, από μέλη ΔΕΠ και ερευνητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος της Υπολογιστικής Φυσικής.

Η καθιέρωση των σεμιναρίων-διαλέξεων αποσκοπεί στην εξωστρέφεια του ΠΜΣ και ο κύριος στόχος είναι η επαφή των μεταπτυχιακών φοιτητών με ερευνητές που δουλεύουν σε σύγχρονα θέματα  της Φυσικής, Βιολογίας, Μαθηματικών κ.τ.λ αλλά και των εφαρμογών τους.

Οι διαλέξεις θα είναι γενικότερου ενδιαφέροντος αλλά, όταν αυτό είναι εφικτό, θα μπορούν να έχουν και προσανατολισμό σε διάφορες υπολογιστικές μεθόδους που είναι χρήσιμες στην σύγχρονη έρευνα.

Οι διαλέξεις θα γίνονται είτε δια ζώσης είτε με την βοήθεια του zoom και προφανώς θα είναι ανοικτές και στους προπτυχιακούς φοιτητές αλλά και στα υπόλοιπα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ κ.τ.λ.του Τμήματός μας και όχι μόνο.

Η 1η ομιλία για τη νέα ακαδημαική χρονιά με τίτλο:

Σπουδές στη Σουηδία, στο KTH Royal
Institute οf Technology στο Τμήμα Φυσικής
και στα Μεταπτυχιακά Προγράμματα
Nuclear Energy Engineering & EMINE

θα δωθεί την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 στις 14:00 από την Ελίνα Χαρατσίδου (Ph.D. Student in Physics, Nuclear Engineering & Materials Science).

Η ομιλία θα δωθεί μέσω της πλατφόρμας Zoom μέσα από αυτόν τον σύνδεσμο.

 


ΥΛΙΚΟ

© 2018 ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΠΘ.