Σεμινάριο

Σπουδές στην Σουηδία

25 Οκτ 202212:00Αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος (4ος όροφος, αίθουσα 26)
Elina Charatsidou
MSc Ph.D. Student in Physics
Nuclear Engineering & Materials Science

Για δεύτερη ακαδημαϊκή χρονιά (2022-2023) συνεχίζεται μια σειρά σεμιναρίων/διαλέξεων, από μέλη ΔΕΠ και ερευνητές τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, στα πλαίσια του μεταπτυχιακού προγράμματος της Υπολογιστικής Φυσικής.

Η καθιέρωση των σεμιναρίων-διαλέξεων αποσκοπεί στην εξωστρέφεια του ΠΜΣ και ο κύριος στόχος είναι η επαφή των μεταπτυχιακών φοιτητών με ερευνητές που δουλεύουν σε σύγχρονα θέματα  της Φυσικής, Βιολογίας, Μαθηματικών κ.τ.λ αλλά και των εφαρμογών τους.

Οι διαλέξεις θα είναι γενικότερου ενδιαφέροντος αλλά, όταν αυτό είναι εφικτό, θα μπορούν να έχουν και προσανατολισμό σε διάφορες υπολογιστικές μεθόδους που είναι χρήσιμες στην σύγχρονη έρευνα.

Οι διαλέξεις θα γίνονται είτε δια ζώσης είτε με την βοήθεια του zoom  και προφανώς θα είναι ανοικτές και στους προπτυχιακούς φοιτητές αλλά και στα υπόλοιπα μέλη ΔΕΠ, ΕΔΙΠ κ.τ.λ.του τμήματος μας και όχι μόνο.

Η 3η ομιλία για τη νέα ακαδημαική χρονιά με τίτλο:

Σπουδες στην Σουηδια
στο KTH Royal Institute οf Technology στο Τμημα Φυσικης
και στα Μεταπτυχιακα Προγραμματα Nuclear Energy Engineering & EMINE

θα δωθεί την Τρίτη 25 Οκτωβρίου   2022 στις 12:00 από την Ελίνα Χαρατσίδου (Ph.D. Student in Physics, Nuclear Engineering & Materials Science) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Τμήματος (4ος όροφος, αίθουσα 26) και παράλληλα θα γίνει μετάδοση της ομιλίας μέσα από αυτόν τον σύνδεσμο.


ΥΛΙΚΟ

© 2018 ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΠΘ.