Εκδήλωση

Ομάδα PΑth:
Παρουσίαση Μεταπτυχιακών του Τμήματος Φυσικής, ΑΠΘ

08 Μαι 2021ΕΩΣ15 Μαι 2021

Η PATh (Physicists of the Aristotleuniversity of Thessaloniki), εθελοντική ομάδα του Τμήματος Φυσικής ΑΠΘ, σας προσκαλεί στην «Παρουσίαση Μεταπτυχιακών του Τμήματος Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης» που θα διεξαχθεί ηλεκτρονικά μέσω zoom τα δύο Σάββατα 8 και 15 Μαΐου από τον υπεύθυνο καθηγητή του κάθε μεταπτυχιακού.Το πρόγραμμα των δύο ημερών βρίσκεται στην επισυναπτόμενη φωτογραφία (αφίσα).

Ο σύνδεσμος του zoom για να μπορέσετε να συνδεθείτε είναι εδώ.
Επίσης σε αυτή τη φόρμα μπορείτε να γράψετε ερωτήσεις που θα θέλατε να σας απαντήσουν οι υπεύθυνοι καθηγητές του κάθε μεταπτυχιακού.

Τέλος για τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικάμε την δράση μας μείνετε συντονισμένοι στα socialmedia μας καθώς και στην εκδήλωση του Facebook.
Instagram: path_auth
Facebook
YouTube
Mail  : path.auth.info@gmail.com

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε εκεί.

Η PATh είναι μια εθελοντική ομάδα με στόχο την ενημέρωση των φοιτητών ως προς τους κλάδους και τις ευκαιρίες που υπάρχουν στο Τμήμα Φυσικής καθώς και την επικοινωνία της επιστήμης στο κοινό. Τώρα αναζητά νέα μέλη για την στελέχωση των τομέων Οικονομικού Σχεδιασμού (FR) και Τεχνικής Υποστήριξης (ΙΤ) ( Γνώση σε WordPress, ServerAdministration, bash, PHP και LDAP προτιμητέες ).

Το πιο σημαντικό από όλα βέβαια είναι η όρεξη για συνεργασία και ενασχόληση, χωρίς να είναι αναγκαία καμία ενασχόληση με την φυσική ή προηγούμενη εμπειρία! Μέσα απο τη συμμετοχή σου στην ομάδα θα αναπτύξεις τις τεχνικές δεξιότητες που προσφέρει ο κάθε τομέας αλλά και συλλογικά ένα ομαδικό πνεύμα, σχέσεις συνεργασίας με τα υπόλοιπα μέλη, θα αλληλεπιδράσεις με άτομα με το ίδιο πάθος, θα εξελιχθείς και θα μας βοηθήσεις να εξελιχθούμε, εμπλουτίζοντας και το βιογραφικό σου! Αν έχεις την ενέργεια να πάρεις μέρος, σου δίνουμε το χώρο και το χρόνο! Συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις εδώ.


Η ομάδα της PΑΤh.


ΥΛΙΚΟ

© 2018 ΤΜΗΜΑ ΦΥΣΙΚΗΣ, ΑΠΘ.