ΕΙΣΟΔΟΣ ΧΡΗΣΤΩΝ
Η λειτουργία αυτή απαιτεί τη χρήση cookies. Παρακαλούμε αποδεχθείτε τη χρήση τους επιλέγοντας 'ΟΚ' στο σχετικό πλαίσιο που εμφανίζεται στο τέλος του παραθύρου και επισκευθείτε τη σελίδα εκ νέου.
Ηλ. Ταχυδρομείο
ENGLISH
ΤΟ ΤΜΗΜΑ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ
ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΠΡΟΣΒΑΣΗ
ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ
ΝΗΣΙΔΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ
ΑΡΧΕΙΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ
ΜΗΤΡΩΟ ΜΕΛΩΝ
ΟΙ ΤΟΜΕΙΣ
ΑΣΤΡΟΦΥΣΙΚΗΣ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ
ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΝ ΣΩΜΑΤΙΔΙΩΝ
ΦΥΣΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ
ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΕΣ
ΜΑΘΗΜΑΤΑ
ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ - ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ
ΠΡΟΦΙΛ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
ERASMUS
ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ & ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΕΠΑΡΚΕΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΕΣ
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ (ΡΑΔΙΟΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΑΣ)
ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΥΛΙΚΩΝ
ΦΥΣΙΚΗΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ
ΝΑΝΟΕΠΙΣΤΗΜΕΣ & ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ
ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ
ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ ΤΗΣ ΦΥΣΙΚΗΣ & ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
ΥΠΟΑΤΟΜΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ
ERASMUS
ΕΡΕΥΝΑ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ - ΣΠΟΥΔΑΣΤΗΡΙΑ
ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ
ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΔΙΑΤΡΙΒΕΣ
ΜΕΤΑΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ
ΑΡΧΗ
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
ΜΙΑ (1) ΘΕΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΡΩΤΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΜΕ ΓΝΩΣΤΙΚΟ…
Πληρώση θέσης ΔΕΠ
Μία (1) θέση καθηγητή πρώτης βαθμίδας με γνωστικό αντικείμενο «Μαγνητικές Ιδιότητες της Ύλης»
06 Δεκ 2017
ΕΩΣ
11 Ιουν 2018
ΥΛΙΚΟ
- α) Προκήρυξη
Τελευταία ενημέρωση: 12 Δεκεμβρίου 2017 18:41
- β) Πρόσκληση για συγκρότηση Εκλεκτορικού Σώματος
Τελευταία ενημέρωση: 07 Μαρτίου 2018 20:27
- δ) Πρόσκληση για την 1η συνεδρίαση του ΕΣ
Τελευταία ενημέρωση: 29 Μαρτίου 2018 11:35
- ε) Ορισμός Τριμελούς Εισηγητικής Επιτροπής
Τελευταία ενημέρωση: 05 Απριλίου 2018 12:37
- στ) Πρόσκληση για επιλογή ή εξέλιξη
Τελευταία ενημέρωση: 17 Μαΐου 2018 19:19
- ζ) Αποτέλεσμα επιλογής ή εξέλιξης
Τελευταία ενημέρωση: 11 Ιουνίου 2018 18:55
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΣΥΝΔΕΣΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ - ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Τα cookies μας βοηθούν να προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας. Με τη χρήση των υπηρεσιών μας, συμφωνείτε στη χρήση των cookies.
OK
Μάθετε περισσότερα